úterý 2. května 2017

Myší modelky

Loni v létě jsem vyslala potkanky na dvoutýdenní dovolenou k Bremošovi. Vrátily se mi nejen spokojené a nacpané myši, ale i spousta fotek, na které jsem samozřejmě zapomněla a objevila je až o 9 měsíců později při formátování disku.


Myšky jsem tehdy měla jen dvě, Černou a Bílou. V době focení měly skoro rok a půl. Fotící akce se jim moc nelíbila, na venkovní výběh totiž nejsou zvyklé, stejně tak na cvakání foťáku, takže jsou fotky místy dost nedoostřené. Přesto jsem moc ráda, že mám památku. Toto je jedna z nemnoha fotek, kde jsou obě příšerky spolu:


Teď už mají Černá a Bílá přes dva roky a právem je tak můžu považovat za potkaní babičky. Jsem ráda, že jsou obě pořád zdravé, protože potkánci se obecně nedožívají vysokého věku a nad 2,5 roku to zvládne málokterý. Z Černé myšky se stává čím dál větší mazlík. Přiběhne ke mně, vleze mi pod triko a spokojeně si tam hoví. Bílá je pořád stejný outsider, zajímají ji jenom sušené banány a hamak. Z ustrašené malé Vločky vyrostla za poslední měsíce sebevědomá a plně socializovaná myš, která se dere z klece jako první a její původ bych hledala jen v darovací smlouvě z laboratoře. Jen těch svých čuněcích návyků se ještě nezbavila, achjo. :)


A ještě jeden bílý čumáček k sežrání! Bremošovi tímto moc děkuji za fotky.


5 komentářů:

  1. Pfff, fotky od profíka, no kdo to má? :D No a ta krásná letní tráva... achjo, už aby to bylo!
    Sluší jim to moc, je vidět, že jsou spokojené. :-) Co to mají za krásný tunýlek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Myšky měly super domeček z dřevěných větví, bohužel už jsem ho musela vyhodit, protože strašně smrděl. :D

      Vymazat
  2. Úžasné fotky, obě jsou krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No to jsou modelíny! :D :D Krásné fotky. Fotograf je šikulka :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!